Compliments : Segment of lemon and Sauce Remoulade
Ingredients and method of cookery
400 g Fillets of Flat Head
Flour
Egg wash
Bread crumbs
50g parmesan cheese
Season the goujons and crumble (flour/eggwash/bread crumbs and parmesan)
In the heated pan fry, add olive oil an butter till form the foam, add the goujons and pan fry it for 2 min each side to golden brown.
Arrange on the plate and garnish with segmented lemon and parsley and the Remoulade sauce on the side.
Sauce Remoulade
250 ml mayonnaise
15g Choped capers
40 g chopped gherkin
chopped 1 tbs fine herbs
1 fillet of anchovies
Place in a basin and mix thoroughly.
Acompanhamento: Segmento de limão e molho Remoulade
Ingredientes e modo de preparo
400 g de filetes de Flat Head
farinha
ovo batido
farinha de pão
50g de queijo parmesão
Tempere os goujons e empane levemente (farinha / ovo / farinha de pão e parmesão ralado)
Na panela aquecida, adicione azeite de oliva, uma colher de manteiga até formar a espuma, adicione os goujons e frite por 2 minutos cada lado para dourar.
Arrume no prato e decore com limão segmentado e salsa e o molho remoulade ao lado.
molho remoulade
250 ml de maionese
15g alcaparras Choped
40 g pepino picado
picada 1 colheres de sopa de ervas finas
1 filé de anchovas
Coloque em uma bacia e misture bem.
Apresentação muito linda!
ResponderExcluirVc gostou foi do limao ne? rrssss
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