Goujons of Flathead






Compliments : Segment of lemon and Sauce Remoulade

Ingredients and method of cookery

400 g Fillets of Flat Head
Flour
Egg wash
Bread crumbs
50g parmesan cheese





Season the goujons and crumble (flour/eggwash/bread crumbs and parmesan)
In the heated pan fry, add olive oil an butter till form the foam, add the goujons and pan fry it for 2 min each side to golden brown.
Arrange on the plate and garnish with segmented lemon and parsley and the Remoulade sauce on the side.

Sauce Remoulade

250 ml mayonnaise
15g Choped capers
40 g chopped gherkin
chopped 1 tbs fine herbs
1 fillet of anchovies

Place in a basin and mix thoroughly.

Acompanhamento: Segmento de limão e molho Remoulade

Ingredientes e modo de preparo

400 g de filetes de Flat Head
farinha
ovo batido
farinha de pão
50g de queijo parmesão

Tempere os goujons e empane levemente (farinha / ovo / farinha de pão e parmesão ralado)
Na panela aquecida, adicione azeite de oliva, uma colher de manteiga até formar a espuma, adicione os goujons e frite por 2 minutos cada lado para dourar.
Arrume no prato e decore com limão segmentado e salsa e o molho remoulade ao lado.

molho remoulade

250 ml de maionese
15g alcaparras Choped
40 g pepino picado
picada 1 colheres de sopa de ervas finas
1 filé de anchovas

Coloque em uma bacia e misture bem.



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