Lamb Heart Crostini





Ingredients and method of cookery

500 g fresh lamb heart
500 ml milk

1 > Trimming the lamb heart and infuse into the milk per 30 min

2 tomatoes
1 onion
½ bunch coriander
30 ml olive oil
10 mil vinegar
Salt and pepper to taste

2 > Brunoise the tomatoes and onion, chopped coriander and make the dressing with olive oil, vinegar and salt and pepper.

30 g flour
50 ml olive oil
25 g butter
5 g cumin seeds
Chopped coriander roots
Bread
Fresh boncini cheese

3 >Seasoning with salt and pepper and crumble the lamb hart with flour. Heat the pan with olive oil and add the butter, coriander roots and cumin seeds , when start form the foam add the hearts and cook for 1 min each side.
Toast the bread and serve with the lamb, salsa and boncini cheese on top.
Ingredientes e modo de preparo

500 g coração cordeiro fresco
500 ml de leite

1> Corte o coração de cordeiro e infunze no leite por 30 min

2 tomates
1 cebola
½ molho de coentro
30 ml de azeite
10 mil vinagre
Sal e pimenta a gosto

2> Brunoise o tomate e a cebola , o coentro picado e faca o molho com azeite, vinagre, sal e pimenta.

30 g de farinha de trigo
50 ml de azeite
25 g de manteiga
5 g sementes de cominho
Raízes de coentro picado
pão
Queijo fresco boncini

3> Tempere com sal e pimenta o coração de cordeiro e pase na farinha. Aqueça a panela com azeite e adicione a manteiga, as raízes de coentro e sementes de cominho, quando começar a formar a espuma adicione o coracoes e cozinhe por 1 min cada lado.
Doure o pão e sirva com o cordeiro, salsa e queijo boncini em cima.

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